JPG PDF Çevirme – Görüntüleri PDF Dosyasına Dönüştürme

Görüntüler çevrimdışı olabilir, ancak bazen birden çok görüntüyü tek bir PDF dosyasında birleştirmeniz, kaydetmeniz veya paylaşmanız gerekir. Örneğin, sınıfta bir beyaz tahtanın fotoğrafını çekebilir ve ardından bu resimleri PDF dosyalarına dönüştürmek için aşağıdaki araçlardan birini kullanabilirsiniz.

https://jpgtopdfconverter.org/tr.php

PDF dosyaları çok yaygındır ve herhangi bir platformda kullanılabilir. Bu nedenle, JPEG veya PNG resimlerinin nasıl hızlı bir şekilde PDF’ye dönüştürüleceğini bilmek yardımcı olabilir. Birden çok görüntü içeren bir PDF oluşturmanın en kolay yollarından bazılarına bakalım. Çevrimiçi bir görüntüden PDF’ye dönüştürücü kullanma PDF, onu destekleyen birçok araç gibi evrensel bir biçimdir.

İnternette birçok ücretsiz ve ücretli dosya dönüştürücü bulabilirsiniz ve bu dönüştürücülerin neredeyse tamamı PDF kullanabilir. JPG’den PDF’ye iyi bir küçük PDF dönüştürme aracıdır, size filigran veya başka kısıtlamalar getirmez. Yığına 20 resim sürükleyip bırakın veya yükleyin. Dosya boyutu sınırı yoktur, bu nedenle istediğiniz sayıda resim yükleyebilirsiniz.

Yüklenen resim sıkıştırılmamış. Dosyayı dönüştürmeden önce, resmi döndürmek, optimize etmek veya küçültmek için düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz. Her görüntünün PDF’sini ayrı ayrı indirin veya hepsini tek bir PDF’de birleştirmek için “Dönüştür” düğmesini tıklayın.

JPG PDF Çevirme özellikle Mac ve Windows işletim sistemleri için tasarlanmış iki sürümü vardır. Herhangi bir işleve erişmek için programı indirmeniz gerekmesine rağmen, İnternet erişimi veya bağlantısına dayanmadığı için dönüştürme hızı diğer web tabanlı görüntü dönüştürme yazılımlarından daha hızlıdır.

Ancak burada bir sorun var: dönüştürülen görüntü filigranlı. Öncelikle programı indirip açın. Masaüstünüzden bir fotoğraf seçin. Veya klasörü indirin, resmi bilgisayarınızdaki JPG’den PDF’ye dönüştürme yazılımının açılış ekranına sürükleyip bırakın ve “Resmi buraya yerleştir” alanına sürükleyip bırakın.

Bu web sitesinde birden fazla görüntüyü tek bir PDF dosyasında kolayca birleştirebilirsiniz. Yüklemek, dönüştürmek ve indirmek istediğiniz görseller için dosya boyutu sınırı yoktur. Ancak, bir seferde en fazla 20 resim yükleyebilirsiniz.

Yüklemeden sonra, web sitesi resimlerinizi otomatik olarak optimize edecektir. Ayrıca Jpg2pdf görüntü üzerinde filigran bırakmaz. Başlamadan önce, aşağıda açıklanan üçüncü taraf programını kullanmadan bir görüntüyü PDF dosyasına dönüştürebileceğinizi belirtmeliyiz. Bunu yapmak için, “İki adımlı yazılım kullanmadan görüntüleri PDF’ye dönüştürün” bölümüne gidin. Ancak, keşfedilen üç programdan birini kullanmanızı öneririz.

Üçüncü taraf yazılımlar tarafından sağlanan diğer işlevlerin yardımıyla PDF’leri veya görüntüleri birleştirebilir, birleştirebilir, bölebilir ve ayıklayabilirsiniz. Bu kullanışlı araçlar ayrıca sürükle ve bırak işlevine sahiptir ve JPG (JPEG), TIFF (TIF), BMP, PNG ve GIF dahil hemen hemen tüm biçimleri destekler.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started